Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Maçın Sonunda Centilmenlik Örneği

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden

Maçın Sonunda Centilmenlik Örneği

Spor   A+a-

Barış Salık Meydan Gençlik, her iki yarıda atılan gollerle Özel Palmiye Hastanesi takımını 5-1 mağlup ederek, yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.
Hatay Bölgesi hakemlerinden H. Nadir Dörtkaş, Uğur Şahin ile Lütfü Batar'ın yönettiği karşılaşmada Barış Salık Meydan Gençlik Spor'un gollerini Selami Arpaçayır (3) ile Burhan Şimşek (2) atarken, Palmiye Hastanesi Spor'un tek golünü de Mehmet Salih Özer attı.
 
Meydan Gençlik Taraftarlarından Yoğun Destek
 
Barış Salık Meydan Gençlik ile Palmiye Hastanesi arasındaki müsabaka, günlerden beri spor kamuoyunu meşgul ediyordu. Geniş güvenlik önlerini alındığı müsabaka öncesinde, Meydan Gençlik Spor'un cefakar taraftarlarının Meşaleli gövde gösterisi görülmeye değerdi. Son haftaların en fazla seyirci kitlesinin heyecanla izlediği karşılaşmada centilmenlik içerisine geçti. Günlerden beri spor kamuoyunu meşgul eden müsabakanın ardından her iki takım futbolcuları sahanın ortasında bir araya gelerek bir birlerini tebrik etmesi centilmenliği ön plana çıkarttı.
Bu arada Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, elde ettikleri başarıdan dolayı, tüm futbolcuları tebrik etti .
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
İSHAK YAHYA 12 Temmuz 2018 Perşembe
HELAL OLSUN BARIŞ SALIK MEYDAN SPORA. MEYDAN MAHALLESİ MUHTARI SAYIN RAMAZAN GÜNEŞ'İN EMEĞİ, ÇABASI VE BİRLEŞTİRİCİ RUHU BİR BAŞKA GÜÇ VERİYOR. TAKIMA. İNŞAALLAH HATAY ŞAMPİYONU OLUR VE HEPİMİZ DAHADA GURURLANIRIZ.TÜM FUTBOLCULARIMIZIN AYAKLARINA SAĞLIK.BAŞARILAR DİLERİM.YEİC
son gelişmeler
öne çıkanlar