Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Gençlerimizin Geleceğimize Dair Düşünceleri çok Değerli Ve Umut Vericidir”

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, üniversiteli gençler ile bir araya geldi.

“Gençlerimizin Geleceğimize Dair Düşünceleri çok Değerli Ve Umut Vericidir”

Eğitim   A+a-

Yeşil Konak Cafe’de gençler ile bir araya gelen Başkan Nehir, Yerel hizmetler, talepler ve beklentiler ve gelecekte yapılması düşünülen projelerle ilgili gençler ile fikir alışverişinde bulundu.
Yerel hizmetler, istihdam olanakları, projeler, ülkemizin, ilimizin, ilçemizin genel durumu ve birçok konunun değerlendirildiği toplantıda Samandağ’a yapılan hizmetler ve gelecekte neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Nehir, gençlerin fikirlerini, düşüncelerini, projelerini dinleyerek, bu konularla ilgili belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlattı.
Başkan Nehir;”İlçemiz insanının eğitim düzeyi yüksektir. Üniversite öğrencilerimiz ile yılın belirli zamanlarında bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gençlik gelecektir. Bu anlamda eğitim düzeyi yüksek olan gençlerimizin görüşleri, bilgi, birikimleri bu konuda ufkumuzu açıyor. Onlarla birlikte geleceğe dair, ilçemizin, ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için istişarelerde bulunuyoruz. İstihdam, sosyal projeler, hayvan hakları, yeşil alanlar ve parklar, çevre sorunları, turizm, sosyal ve teknik belediyecilik, deniz kirliliği ve daha temiz bir deniz için yapılması gerekenler, yüzme kursları, genel anlamda eğitici, öğretici, mesleki kurslar, boğulmalar ve alınması gereken tedbirler, gençliğin beklentileri, projelerimizi, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları konuşma imkanı bulduk. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu buluşmaya katılan pırıl pırıl gençlerimize teşekkür ederim. Bu buluşmalarımızı tekrarlayarak, ilçemizi daha iyi yerlere getirmek adına hep birlikte çalışacağız ve başaracağız. Gençlerimizin Samandağ’ımız ve geleceğimize dair, düşünceleri ilgi çok değerli ve umut vericidir.“ ifadelerine yer verdi.
“Gençler İnternete Daha Kolay Erişecek”
Belediye tarafından ilçenin öngörülen noktalarına sağlanacak ücretsiz internet hizmeti ile gençler interneti daha etkin kullanıp, sosyal medyaya daha kolay erişebileceğini belirten Başkan Nehir; “İlçemizde Abdullah Cömert Parkı, Hz. Hızır Parkı ve öngörülen diğer noktalarda ücretsiz kablosuz internet(Wi-Fi) hizmeti sunmak için altyapı çalışmalarımız başlamış olup 1 ay içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Parklarda internet ücretsiz olup gençler sosyal medyaya daha kolay erişecek” dedi.
Başkan Nehir gençlerin çeşitli konularda fikirlerini dinledikten sonra yaptıkları önerileri, projeleri hayata geçirmek adına adım atacaklarını belirtti. Farklı konulardaki fikirlerini değerlendireceklerini belirtti.
Nidal Aydoğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel ezgilerle etkinlik sona erdi.
Etkinliğe Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Belediye meclis üyesi Ayhan Çapar katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş