Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Resim Çalıştayı Sergisi Açıldı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ‘Resim Çalıştayı Sergisi’nin açılışına katıldı.

Arsuz’da Resim Çalıştayı Sergisi Açıldı

Kültür Sanat   A+a-

07-17 Temmuz 2018 tarihleri arasında Fusun Sayek Sağlık ve Eğitim Derneği koordinesinde, Arsuz’un kalkınmasında zaman zaman katılım sağladığı galeri soyut sanat galerisi önderliğinde yurt içi ve yurt dışından ressamların katıldığı resim çalıştayı düzenlendi.
 
Hafta boyu devam eden çalıştayın ardından Fusun Sayek Kültür Evi’nde düzenlenen bir sergi ve kokteylle çalıştay son buldu. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kent Konseyi ve Dernek Başkanı İskender Sayek, siyaset ve iş dünyasından misafirler, sanatçılar ve kursiyerlerin katıldığı serginin belirli bir kısmının gelirleri tıp eğitimi gören öğrenciler için burs fonuna aktarıldı.
 
Kaymakam Sarı yaptığı konuşmada düzenlenen bu etkinlikle ilçemizde ünlü sanatçıların da katılımı ile güzel bir sanatsal etkinlik düzenlenmesinin yanı sıra eğitime de anlamlı bir katkının sağlandığını belirterek, Dernek Başkanı İskender Sayek ve yönetimine, destek sunan herkese, sanatçılarımıza ilçe adına teşekkürlerini sunduğunu, sanatçılarımızdan ayrıca Arsuz adına bir kültür elçisi olmalarını rica ettiğini belirterek emeği geçen herkesi kutladığını dile getirdi.
 
Serginin gezilmesinin ve kokteylin ardından program son buldu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş