Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Hep Birlikte Hatay’ımızı Daha İyi Noktalara Taşıyacağız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe başkanları ve belediye başkanları ile birlikte

“Hep Birlikte Hatay’ımızı Daha İyi Noktalara Taşıyacağız”

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekillerini TBMM’de ziyaret etti.
Başkan Seyfi Dingil, 24 Haziran genel seçimleri sonucunda 27. Dönem Hatay Milletvekilleri seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik’i TBMM’de makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Şimdi Hizmet Zamanı
Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ise, Hatay için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Hatay Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Hatay’ın kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar.
Milletvekilleri, “Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Hatay’ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Hatay için Hatay’ın kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır” mesajı verdiler.
Yeni Görevlerinizde Başarılar Diliyoruz
Hatay Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise halka hizmet noktasında hep birlikte çalışacaklarını belirterek,”Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun “diye konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar