Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha: “Bölgemize En İyi Hizmeti Vermenin Gayreti İçerisindeyiz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Belediye Meclis üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Culha: “Bölgemize En İyi Hizmeti Vermenin Gayreti İçerisindeyiz”

Ekonomi   A+a-

Hatay’ın turizm şehri Arsuz’un ilçe olduktan sonra ilk Belediye Başkanı olarak seçilen ve 4 yıldan bu yana bölgenin gelişmesi için yoğun çaba sarf eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, İTSO yönetimi ile bölgedeki son gelişmeleri değerlendirdi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ve Arsuz turizmi ele alındı.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine yeni dönemde başarılan dileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Sizler gibi bizler de bölgemize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Ortak amacımız bölgemizin gelişimine katkı sunmaktır. Arsuz Türkiye’nin en önemli tarım ve turizm şehirlerinden birisi bu potansiyelin değerlendirilmesi için el birliği ile çalışılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Arsuz ilçe olduktan sonra hızla gelişti. Bölgenin gelişiminde önemli gayretleriniz ve çabalarınız var. Arsuz tarım ve turizm şehri. Bölgemizin gelişmesi için bizler de İTSO olarak her zaman yanınızdayız ve Bölgemize değer katacak her türlü projelerde elimizi taşın altına koymaya hazırız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdim eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da ziyaretin anısına kahve ve fincan takımından oluşan plaket takdim etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Belediye Meclis üyelerinin ziyaretlerinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Yusuf Yılmaz ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar