Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mimar Sinan Parkında Aydınlatma Çalışması Yapılıyor

İskenderun Belediyesi sorumluluk ve yetki alanında bulunan park, bahçe, cadde, sokak, yaya bölgeleri ve yeşil alanlara ışıklandırma çalışmalarını sürd

Mimar Sinan Parkında Aydınlatma Çalışması Yapılıyor

Yerel   A+a-

Bu amaçla ilçe genelinde aydınlatma projeleri, hazırlanmış planlarla, cadde, yeni yeşil alanlar, mevcut park ve yeşil alanların bakım onarımları da sürüyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan Mahallesinde bulunan vatandaşların yaz aylarında yoğun bir şekilde kullandığı mimar Sinan parkında başlatılan aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil, ”Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu parkımıza yenileme ve düzenleme çalışması başlattık. Yaz aylarında vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de dinlenebileceği, çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için aydınlatma çalışması yapıyoruz. Bu sayede bölge karanlık bir görüntüden kurtulmuş olacak ve daha güvenli hale gelecek” dedi.
Park Yenilecek
Belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil,”İlk önce elektrik direklerinin konulacağı yerler belirlendi. Şimdide kanal hattı kazılıyor. Daha sonra montaj işlemleri yapılacak. Parktaki ayrıca banklar yenilenecek. Tüm bu hizmetler halkımız için yapılıyor. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş