Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ücretsiz Resim Kursları ile Genç Yetenekler Keşfediliyor

HATMEK'te resim kursu yoğun ilgi görüyor.

Ücretsiz Resim Kursları ile Genç Yetenekler KeşfediliyorWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) uzman eğitmen kadrosu ile ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor.
Hobi amaçlı resim sanatıyla ilgilenen her yaş grubuna ücretsiz kurs imkânı sunan HBB, vatandaşların kültürel faaliyetlerini arttırarak yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere de destek oluyor.
“SANAT VE TASARIM ANLAMINDA KURSİYERLER ÖNEMLİ MESAFE KATETTİ”
Yetenekli insanlarının kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri amacıyla her yaştan insanların kursa yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen eğitmenler, okulların tatil olması ile birlikte birçok öğrencinin de kursa katılarak keyifli zaman geçirdiğini belirtti.
Ayrıca yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere de kurs imkânı sağladıklarını belirten eğitmenler, vermiş oldukları kurs sayesinde sanat ve tasarım anlamında kursiyerlerin önemli bir mesafe kat ettiklerini belirtti.
GENÇ YETENEKLER BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
Resim kursuna gelerek oldukça keyifli zaman geçiren öğrenciler, okullarının tatil olması ile boş zamanlarında gerek eğitici gerekse sportif alanda birçok dalda eğitim imkânı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
Ücretsiz Resim Kursları ile Genç Yetenekler Keşfediliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş