Skip Navigation Links

Başkan Culha, “Şehrimizde Ciddi Bir Trafik Rahatlaması Sağlanacaktır”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ilçede oluşabilecek trafik yoğunluğu azaltmak adına

Başkan Culha, “Şehrimizde Ciddi Bir Trafik Rahatlaması Sağlanacaktır”Web
TV

Yerel   A+a-

Arsuz Belediyesi tarafından ilçede yaptırılan ücretsiz otopark alanlarını yerinde inceledi.
Halka açık ve ücretsiz olan bu otoparkların ilçede trafiği ciddi anlamda rahatlatacağını belirten Başkan Culha, “İlçemizde başlayan yaz sezonunda dolayı, yoğun bir araç trafiği yaşanmaktadır. Her yıl olduğu gibi, bu sene daha bir yoğunluk gözlenmekte. Bu araç yoğunluğuna çözüm üretmek adına, şu anda içinde bulunduğumuz merkezde 4 bin metrekarelik bir otopark alanı ihlası yaptık, düzenlemesi yaptık. İlçeye gelen misafirlerimizin, bu otoparkta araçlarını park ederek, aileleriyle birlikte rahat bir şekilde caddelerde ve mekânlarda dolaşmaları sağlanacak. Ayrıca işletme sahiplerimizin kendi araçlarını da bu otoparkta park ederek alanların daha müsait olmasını sağlamalarını da tavsiye ediyoruz.
Ayrıca Yine bu ölçekte Lunaparkın arkasında 4 bin metrekarelik bir otopark alanı ihlas ettik. Orada da, o bölgede mevcut araçlar park edebilir. Bu şekliyle birkaç yer daha çalışma içerisindeyiz, hazırlamak adına. Ve bu parklardan sonra şehrimizde ciddi bir trafik rahatlaması sağlanacaktır.
Özellikle ilçemize gelen misafirlerimizin ve günü birlik olarak burayı değerlendiren misafirlerimizin veya sitede bulunan, hatta hâlihazırda mevcut hemşerilerimizin bu konuya duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu şekilde çok rahat bir yaz geçiririz. Ben bu bağlamda halkımızın ciddi anlamda burayı değerlendireceklerine dair inancım tamdır. Herkese buradan saygılar ve çok iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Başkan Culha, “Şehrimizde Ciddi Bir Trafik Rahatlaması Sağlanacaktır” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet