Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Abidin Cafe Lounge Açıldı

Arsuz Abidin Cafe Lounge, Gümüş Otel kavşağını geçtikten sonra Altınkent mevkiinde hizmete girdi.

Arsuz Abidin Cafe Lounge AçıldıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

  İşletmeciliğini Serkan Alan ile Bünyamin Kaya’nın yaptığı Arsuz Abidin Cafe Lounge açılışını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz yaptı.
Arsuz’un turizm hedeflerine her geçen yıl biraz daha yaklaştığı son yıllarda, farklı konseptlerde işletmeler yerli ve yabancı turistlere hizmet vermek için açılıyor.
Yurtdışında oldukça popüler olan, içkileriyle, müzikleriyle, dekorasyonuyla kafe-bar ve restoranlardan ayrılan bir mekan kültürü Lounge…
Müzikleri ve dekorasyonlarıyla da bar konseptinden ayrılan Lounge, daha sakin ve yatıştırıcı ortamlara sahipler. Lounge’larda her şey rahatlık ve kafa dinlemek üzerine kurulu olduğu için Arsuz’da bu konseptin bir örneği daha yok.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’ın açılışını yaptıkları Arsuz Abidin Cafe Lounge, siyaset ve işdünyasını bir araya getirdi.
Açılış sonrası keyifli sohbetlerin yapıldığı Arsuz Abidin Cafe Lounge’da, işletme ortakları Serkan Alan ile Bünyamin Kaya, konsept ve hedefleri konusunda protokol üyeleri ve konuklara bilgiler verdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Abidin Cafe Lounge Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş