Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Euroleague'de Kuralar Çekildi

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği grup belli oldu.

Euroleague'de Kuralar Çekildi

Spor   A+a-

 Avrupa kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan EuroLeague’de Hatay’ı ve Türkiye’yi temsil edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği grup belli oldu.
 
Gerçekleşen kura çekimine 5. torbadan katılan Hatay’ın Melekleri, bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ile B Grubu’nda yer aldı.
Dynamo Kursk, Sopron Basket, CB Avenida, Flammes Carolo Basket takımları Hatay Büyükşehir Belediyespor’un gruptaki diğer rakipleri olurken Wisla Krakow/Olympiacos ve Reyer Venezia/TTT Riga eşleşmelerinin galipleri de yine aynı grupta mücadele edecek.
Çekilen kura neticesinde Hatay’ın Melekleri normal sezonun ilk maçında İspanya temsilcisi CB Avenida ile karşı karşıya gelecek. 24 Ekim 2018’de kendi saha ve seyircisi önünde EuroLeague sezonunu açacak olan mavi-beyazlılar, normal sezonun son karşılaşmasını da 20 Şubat 2019’da Dynamo Kursk ile oynayacak.
 
Geçen sezon EuroCup’ta sergilediği başarılı performansı bu sene EuroLeague de taşımak isteyen mavi-beyazlılarda hedef; gruptan çıkarak zirveye doğru emin adımlarla ilerlemek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar