Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Söz verdiği Gibi Yaptı Balıkçılarla Biraraya Geldi…

Sıkıntılara Yerinde Çözüm !

Söz verdiği Gibi Yaptı Balıkçılarla Biraraya Geldi… Web
TV

Politika   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin, seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği balıkçı esnafına verdiği sözü tuttu.
24 Haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından hiç dinlenmeden çalışmalarını ve gezilerini sürdüren Şahin, verdiği sözleri tutmaya, halkla iç içe olmaya devam ediyor.
Kendisine,” bir daha gelmezsiniz zaten” diyerek sitem eden İskenderun Balıkçı esnafını ziyaret etmekle kalmayıp her esnaftan ayrı ayrı alış veriş yapan ve birlikte yemek yiyen CHP Hatay Milletvekili Avukat Suzan Şahin, sorunları yerinde tespit etmek, çözüm üretmek adına halkla ve esnaflarla iç içe olmaya devam edeceğini söyledi.
Balıkçı esnaflarının sorunlarını dinlerken, çözüm önerilerini de not alan Suzan Şahin, esnafları gezerken balık cinsleri ve kalitesi konusunda da tecrübesini konuşturdu, balıkları tek tek kendisi seçti ve esnaflardan bilgiler aldı.
Balıkçı esnafıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Suzan Şahin, 3 tarafı denizlerle çevrili Türkiye’de balıkçılığın bir çok sorunu olduğunu hatırlatarak, yeni yasal düzenlemelerle bu sorunların çözümünün mümkün olduğunu ifade etti.
Bir çok deniz ülkesinin denizlerden çok yönlü yararlandığını hatırlatan Şahin, Çin dahil bir çok ülkenin parfüm imalatında kullanılan yosunun üretimini yapmasını örnek gösterdi. Sanayi atıklarının denizlerde ciddi bir kirliliğe neden olduğunu hatırlatan Şahin, balık populasyonunun korunması ve daha fazla zarar görmemesi için de üniversitelerden destek alınması gerektiğini belirterek, balıkçı esnafının korunması için de kooperatifleşmenin önemine vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
Söz verdiği Gibi Yaptı Balıkçılarla Biraraya Geldi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar