Skip Navigation Links

İSGİAD Başkanı Gökten: “Başkanlık sistemi, piyasaya güven verecek”

İskenderun Genç İş adamları Derneği (İSGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökten, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

İSGİAD Başkanı Gökten: “Başkanlık sistemi, piyasaya güven verecek”

Ekonomi   A+a-

Gökten, seçimin kazananının hiç şüphesiz Türkiye ve ülke demokrasisi olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki bu seçim sonuçlarıyla yalın, sonuç odaklı ve sıkı koordinasyon ile hareket edilerek ekonomik, sosyal ve siyasal atılım dönemi yaşayacağımız şahlanış döneminin kapılarını aralıyoruz.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ifade ettiği gibi kararların daha hızlı alınacağı, bakanlık sayılarının 16'ya düşürülerek bürokratik işlemlerin hızla azalacağı ve kamunun optimum verimliliğe ulaşacağına inandığımız bu yeni dönem milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Herkesin yakından takip ettiği gibi uluslararası alanda Türkiye belli çevreler tarafından kıskaca alınmaya çalışılıyor.
Dolayısıyla özellikle bu dönemde kararların milli bir mutabakat ile alındığı ve uzlaşı kültürünün ortaya çıktığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilecek olmamız, milletimize ayrı bir güven verecektir. Önümüzdeki dönemin ana gündem maddemizin ekonomik istikrar olduğu, ihracat hedeflerimize ulaşabilmemiz için yapısal reformların hızla gerçekleştirildiği bir dönem olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet