Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Sarı Pirinçlik Mahallesi'nde..

Pirinçlik Mahallesi’ne Kaymakam Musa SARI başkanlığında beraberinde kurum amirlerinden oluşan bir heyet ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi.

Kaymakam Sarı Pirinçlik Mahallesi'nde..

Arsuz   A+a-

 Mahalle ziyaretleri kapsamında Arsuz'un Pirinçlik Mahallesi’ne Kaymakam Musa SARI başkanlığında beraberinde kurum amirlerinden oluşan bir heyet ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi.
 
 
 
Ziyarette , Pirinçlik Mahallesi İlk ve Ortaokulu ve Pirinçlik Aile Sağlığı Merkezi ziyaret edilerek yetkililerden okulun durumu ve Sağlık Merkezinin durumuyla ilgili bilgi alındı,
 
İlçe halkı ile sohbet eden SARI ve kurum amirleri, halkın sorunlarını dinleyerek yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundular. Mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar hakkında Pirinçlik Mahalle muhtarı Kasım UĞUR ve ilçe halkından bilgi alan Kaymakam SARI imar barışı hakkında vatandaşlara bilgi verdi . Bunun yanı sıra mahallede yapımı devam eden Gölet inşaatı , lise talebi , fırın ihtiyacı ve kadastro sorunu gibi hususlarda görüş alış verişi yapılırken konularla ilgili yazışmaların başlatılacağını belirtildi. Ev sahipliklerinden dolayı muhtar ve mahalle halkına teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.
 
 
 
Ziyarette Kaymakam Musa SARI’ ya , İlçe Jandarma Komutan V. Tahir ŞENSOY, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa DEMİRDELEN, Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ, İlçe Müftüsü Mehmet ÇINAR, İlçe Tapu Müdürü Ayhan DURAN, , İlçe Sağlık Müdürü Pelin TÜRBEDAR GÖKPINAR, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma görevlileri hazır bulundu .
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar