Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

5 Temmuz Stadında Çalışmalar Yoğunlaştı

Başkan Seyfi Dingil, 'Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımızdan yeni stad için ricada bulunacağız'...

5 Temmuz Stadında Çalışmalar Yoğunlaştı

Spor   A+a-

Uzun zamandan beri atıl vaziyette bulunan İskenderun 5 Temmuz stadı Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in girişimleriyle çalışmalar yoğunlaştı.
 
Önümüzdeki Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan İskenderun Belediye Spor'un oynayacağı 5 Temmuz stadında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkan yardımcıları ve daire amirleri, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil daire amirlerine talimat vererek 5 Temmuz stadının tadilatının bir an önce bitirilmesini istedi.
 
Vekillerimizle Birlikte Yeni Stad İçin Cumhurbaşkanımıza Gideceğiz
 
İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, Spor Koordinatörü Levent Erköse'nin de bulunduğu incelemelerde açıklama yapan Başkan Seyfi Dingil, "5 Temmuz stadının tahsisi konusunda girişimlerde bulunduk. Sporseverler burada müsabaka izlemek istiyor. Bizlerde bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Tesis şu anda kullanılamaz vaziyettedir. El birliğiyle stadımızı tekrar ayağa kaldıracağız. Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan randevu alarak yeni stad için ricada bulunacağız" dedi.
 
Tesislerde Tadilat
 
Beraberinde İskenderun Belediye Spor kulüp yetkilileri ve daire amirleriyle birlikte futbolcuların konaklayacağı tesisleri de inceleyen Başkan Seyfi Dingil, "Tesisleri en yakın zamana kadar Belediye imkanlarımızla yaşanır hale getirin" talimatını verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar