Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Bazı Kişiler Tarafından Yakıldı

Fuat Tosyalı Spor Kompleksi,aralarında Suriyelilerinde bulunduğu bazı kişiler tarafından yağmalanarak talan edilerek yakıldığı idda ediliyor.

Fuat Tosyalı Spor Kompleksi Bazı Kişiler Tarafından Yakıldı

Spor   A+a-

 Bölgemizin saygın iş adamlarından Fuat Tosyalı tarafından yaptırılan İskenderun'un Sarıseki mahallesindeki Fuat Tosyalı Spor Kompleksi, aralarında Suriyelilerinde bulunduğu bazı kişiler tarafından yağmalanarak talan edilerek yakıldığı idda ediliyor.
Hatay Amatör küme takımlarından İskenderun Kayra Spor Kulüp Koordinatörü Seyfi Kesik şunları söyledi.
"Kırsal bölgenin tek spor tesisi olan İskenderun'un Sarıseki mahallesindeki Fuat TOSYALİ tesileri her geçen gün harabeye dönüyor. Bizler bütün imkanlarını ve kulüp adına yapılacak bütün yardımları bu tesisin iyileştirilmesi adına kullanırken bir yandan da tesisi yağmalayan Suriyeliler geceleri tesisi mesken tutmaya başladılar. Yeni ışıklandırma projesini TOSYALİ Holdingin yardımıyla yapılma aşamasında dün gece elektrik saati ve bütün sigortalar yandı. Toplum olarak kendi imkanlarmızı koruyamazsak, bu imkanları sadece işimiz düşünce kullanmak için görürsek bunun vebalini bizim çocuklarımız çekecektir" dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar