Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP, Binlerce Seveniyle Antakya’da !

Binlerce Ülkücü Antakya Adliyesinde İbrahim Gül için nöbet tutuyor. İtirazlar yapıldı sonuç bekleniyor.

MHP, Binlerce Seveniyle Antakya’da !Web
TV

Politika   A+a-

 MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül’ün, yurt dışı oylarının sayılmasıyla vekilliğinin düşürülmesinin gündemde olduğu 25 Haziran sabahından bu yana Hatay’da hareketli saatler yaşanıyor.
Binlerce MHP’li, Antakya Adliyesi önünde toplanarak İbrahim Gül’ün vekilliğinin onaylanması için bekliyor.
MHP MYK Üyesi ve aynı zamanda Yüksek Seçim Kurulu temsilcisi Bahadır Alperen, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve vekilliğinin onaylanması için sevenleri, gönüldaşlarıyla Antakya Adliyesi önünde kendisi için nöbet tutan İbrahim Gül, itirazlar sonrası ilk açıklamalarını yaptılar.
Antakya Adliyesi önünde toplanan binlerce kişi, konuşmaların arasında İbrahim Gül’e ve MHP’ye bağlılıklarını ifade eden sloganlar attılar ve tezahüratlarıyla da mücadelede kararlılık mesajı verdiler.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, hukuk çerçevesinde itiraz ve mücadelelerinin sürdüğünü hatırlatarak, İbrahim Gül’ün milletvekilliğinin onaylanması için çalıştıklarına vurgu yaptı.
MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, birkaç ilde daha itirazları olduğu gibi Hatay’da da itirazlarının olduğunu ve sonucu beklediklerini belirterek, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.
Vekilliğinin düşürülmesi söz konusu olan MHP Hatay Milletvekili İbrahim Gül ise kendisi için toplanan binlerce kişiden oluşan taraftarlarına teşekkür ederek, haksızlığın giderilmesi için mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
MHP, Binlerce Seveniyle Antakya’da ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar