Skip Navigation Links

Çelik, Mira Kafe & Bar’da Eğitim İçin Söyledi…

Mira Kafe & Bar’da Çelik’le Aşk Dolu Gece..

Çelik, Mira Kafe & Bar’da Eğitim İçin Söyledi… Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi Çelik konseriyle aşk dolu bir gece yaşadı.
Arsuz Mira Kafe & Bar’da hayranlarıyla buluşan Çelik, 1980-90’lı yıllara götürdüğü konserinde, yeni şarkılarını da söyledi.
Mira Kafe & Bar’ı dolduran Çelik hayranları, Dilberim, Hercai ve Bu şehrin ışıkları gibi unutulmaz eserlerine, cep telefonlarının fenerlerini yakarak eşlik etti.
Arsuz İşadamları Derneği’nin daha fazla öğrenciye burs verebilmek için bu yıl ikincisini düzenlediği konser etkinliğine, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, Dasifed Başkanı Faruk Ekinci ve ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, İskenderun Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu da katılarak, ekonomik durumlarının kötü olması nedeniyle üniversite öğrenimlerini zorluklar içinde sürdüren gençler için birer ışık yaktılar.
Ariad Başkanı Adnan Ağır, eğitim bursu konserine katkı veren tüm sponsor ve üyelerine teşekkür etti ve daha fazla öğrenciye ulaşmak adına duyarlılık göstermenin önemine vurgu yaptı.
Her bir katılımın eğitim bursuna ihtiyaç duyan öğrenciler için büyük önem taşıdığı Çelik konseri, Arsuz’da eğitim gönüllülerinin başarısını ortaya koydu.
Sahnedeki performansıyla herkesi bir kez daha kendine hayran bırakan Çelik, konser arasında müzisyen arkadaşlarının özel sırlarını hayranlarıyla paylaşınca renkli görüntüler yaşandı.
Sadece müzisyen arkadaşlarına değil, protokolde oturan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin sevilen ismi Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ile şakalaşan Çelik, ünvanın tıp doktorluğu olmadığını öğrenince de, sataşmalarını sürdürünce ortaya renkli bir diyalog çıktı.
Eski ve yeni şarkılarını Mira Kafe & Bar’da seslendiren Çelik, gecenin geç saatlerine kadar doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Çelik, Mira Kafe & Bar’da Eğitim İçin Söyledi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet