Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran’a sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim çalışmalarına

Başkan Seyfi Dingil Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Politika   A+a-

hem esnaf ziyaretleri, hem de ilçe merkezine ziyaretlerde bulunarak devam etti.
Ziyaretlerinde AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımları anlatan ve AK Parti'nin her zamankinden daha fazla güçlü olduğunu aktaran Başkan Seyfi Dingil, Cumhur İttifakı ve partisi için destek istedi.
Ak Parti Hizmet Partisidir
Balık semt pazarı, stk ve muhtarları ziyaret etmeye devam eden Başkan Seyfi Dingil,“AK Parti halka hizmet hakka hizmet diyen bir iktidar anlayışı sürdürmektedir. AK Parti iktidarının bu hizmetleri yapmasındaki ana gerekçelerin başında milletimizden aldığı güç geliyor. AK Parti 16 yılda ülke genlinde ve bölgemizde birçok yatırımlar yaptı” dedi.
Asıl Olan Milletimizdir
Başkan Seyfi Dingil,”16 Yılda ülkemize kazandırdığımız yatırım ve projeler bizim referansımızdır. Asıl olan milletimizdir, asıl olan siyasetin amacına hizmet etmektir. İnşallah 24 Haziran’dan sonra yeni dönemde hizmetler aratarak devam edecek. Yeni dönem Türkiye’miz için; birlik, bereket, bolluk dönemidir” diyerek konuşmalarına son verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar