Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fen İşleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Fen İşleri Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri Barbaros Mahallesinde 127 sokakta yeni yol ve yeni kaldırım çalışmaları yapıyor.
Vatandaşlarımızın Önerileri Bizler İçin Önemli
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil, ”Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen talepleri anında değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde mahallelilerimizin ihtiyaçlarımız belediyemizin imkânları ölçüsünde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri, görüşleri ve önerileri bizler için çok önemli. Bu bölgede vatandaşlarımızdan yeni yol ve kaldırım düzenlemesi talebi gelir gelmez hemen çalışmalara başladık” dedi.
Çalışmalar Kısa Sürede Bitiriliyor
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halkımız hizmetin en güzeline layık. Bizde çalışmalarımızı büyük bir özen ve itina ile yapıyoruz. Başlatılan bu çalışmalar kısa bir sürede bitirilerek halkımızın kullanıma sunuluyor. Belediye olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızda yapılan hizmetlerden dolayı bizleri teşekkür ediyorlar. Halkımızın memnuniyeti çok önemli” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar