Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Milletimiz İle Birlikte Zafere Ulaşacağız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”24 Haziran’da Milletimiz ile zafere ulaşacağız” dedi.

“Milletimiz İle Birlikte Zafere Ulaşacağız”

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Pirireis Mahallesi Muhtarı Sabit Direyfioğlu ve Yenişehir Mahallesi Muhtarı Tevfik Bilen'i ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genel seçimler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Muhtarlara Ayrı Bir Önem Veriliyor
Başkan Seyfi Dingil, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarımıza ayrı bir önem veriyor. AK Parti iktidarları döneminde muhtarlarımızın özlük hakları konusunda büyük düzenlemeler yapıldı. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu birliktelik sayesinde 16 yıldır ülkemizdeki gelişmeleri görüyor beraberce gurur duyuyoruz. Ekonomik alanda, tarımda, sanayide, siyasette, sağlıkta ve daha birçok konuda gelişmiş olan ülkemiz 2023 hedeflerinde dünyanın 10 büyük ekonomisi arasındaki yerini alacaktır “dedi.
Hizmetler Artarak Devam Edecek
Geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Yapılan yatırımlar ve kalkınma hamleleri ile geleceği planlayan, hedef koyan güçlü Türkiye’ye dönüştük. Şimdi Hatay’da, İskenderun’da şahlanış vakti. Vakit Türkiye Vakti. Biz işimizi yapacağız milletimizin ve ülkemizin yararına ödün vermeden çok çalışacağız. Yarınlar bizim için çocuklarımız için daha da güzel olacak” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar