Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Neden Singapur Olmasın ?

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdülkadir Özel ve Abdülkerim Güven hem İskenderun' u hem de basın ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

İskenderun Neden Singapur Olmasın ?Web
TV

Politika   A+a-

 25 Haziran gününden itibaren önce Hatay milletvekili olarak tüm ilçeleri bir bütün olarak kucaklayacak ve sorunlarını el birliğiyle çözeceklerini belirten Abdülkadir Özel, Hatay’ın geçmişten bugüne eksiği ne varsa getireceklerini söyledi.
Seçim programları kapsamında AK Parti Hatay 25’nci Dönem Milletvekili Mehmet Alğan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte, Petek Mutfak Kafe' de basına seçim çalışmaları ve gündem üzerine açıklamalarda bulunan Abdülkadir Özel; Amanos Tüneli projesi için 25 Haziran' da Ankara' da hızlandırmak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.
 
İskenderun, Singapur Gibi Büyüyebilir …
İskenderun Körfezi’nin geleceğinin çok parlak olduğunu belirten Abdülkadir Özel, uluslararası arenadaki stratejik önemi, coğrafi konumu ve yatırım çeşitliliğiyle Singapur olmaması için bir neden olmadığını söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da İskenderun için Singapur benzetmesini yaptığını hatırlattı.
AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel konuşmasının devamında şöyle dedi;
İskenderun için ne ihtiyaç varsa ne gerekiyorsa Ankara' da üstüne düşülecek ilgili bakanlıkla ilgili gerekirse kapısından ayrılmayacağız. İskenderun, Türkiye’nin B Planıdır. Cumhurbaşkanımız İskenderun için bizzat Singapur benzetmesini yapmıştır. Uluslararası arenadaki stratejik önemi, coğrafi konumu ve yatırım çeşitliliğiyle İskenderun’un Singapur olmaması için bir neden görmüyorum. B planını en kısa sürede devreye sokacağız özellikle deniz yolu yani limanı hızlandıracağız." Dedi.
Özel, Av. Abdülkerim Güven ile birlikte vekil olarak kentin yükünü paylaşacağız ve ikimiz de kent sorunları, ihtiyaçları noktasında daha güçlü bir şekilde İskenderun' ün sesini duyuracağız." Açıklamasında bulundu.
 
Güven; "İskenderun Lobisi Aktifleşecek"
Her zaman şikayet ettiğimiz ve kent menfaatlerine karşın birlikte daha gür bir ses ile savunacağımız ekonomi, siyasi vb. Noktalarda lobiyi daha diri tutacağız.
Hükümetimiz 2002 yılında fiilen bitirdiği koalisyonu bu seçimde hukuki olarak tamamen bitirecek ve daha birlik, güçlü ve devlet işleyişi daha da hız kazanacağı yönetim şekline kavuşuyoruz. 24 haziran' da 6. Sırada Abdülkerim Güven değil sizin adınız yazacak ve sizin için devletin ilgili makamına daha ciddi şekilde isteklerimizi sunacağız.
Kentimizin Hatay' a hatta Türkiye' ye sağladığı katma değerin karşılığı olarak hakettiğimiz karşılığı almanın sözünü veriyoruz." Açıklamalarında bulundu.
Öte yandan bizzat ilgilendiğim, önemsediğim Ziraat Bahçesi arazisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Milletvekili adaylarımız orayı resmi olarak yürürlüğe sokulmuş fakat biz aynı ölçüde başka bir arazi arıyor yer değiştirmeyi düşünüyoruz." Dediler.
 
 
 
İskenderun Neden Singapur Olmasın ? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar