Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Abdulkadir Özel’e Milletvekili gibi karşılama…

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel, Meydan Mahallesi’nde milletvekili gibi karşılandı.

Abdulkadir Özel’e Milletvekili gibi karşılama…Web
TV

Politika   A+a-

 Alkışlar, havai fişekler ve ıslıklar arasında Meydan Mahallesi sakinlerince karşılanan Abdulkadir Özel için özel slogan atan Meydan Mahalleliler, Özel’i “Mahallene hoş geldin” pankartıyla karşıladı. “Geliyor, geliyor, inanıyoruz, güveniyoruz, Meydan seninle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde mahalle girişinde karşılanan Abdulkadir Özel, mahalle sakinleriyle birlikte konuşma yapacağı alana kadar sevenleriyle yürüdü.
Meydan Mahallesi sakinlerine önce kurulan platformdan seslenen Özel ardından mahalleliyle birlikte orucunu açtı. Ardından da Milletvekili adayları Abdulkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan mahalle sakinlerine hitap etti. Programa, geçmiş dönem Milletvekilleri Mehmet Algan, Mehmet Soydan, İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Bestami Bilgili ve partililer eşlik etti.
Meydan Mahallesi sakinlerine yönelik programda konuşmak üzere platforma davet edilen Ak Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, konuşmasına mahalle sakinlerini selamlayarak başladı.
“Meydan seninle gurur duyuyor” sloganları ile konuşması sık sık kesilen Özel, “Biz sizlerle gurur duyuyoruz, Allah sizlerden razı olsun” dedi.“Recep Tayyip Erdoğan” , “Yaparsa yine AK Parti yapar” diye tezahüratyaptıran Özel, kalabalığa “İlk turda sandıkları patlatırcasına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmaya varmıyız?” diye sorması üzerine kalabalıktan “Varız!” diye destek gelmesi üzerine “Allah sizden razı olsun” dedi.
“Türkiye eski Türkiye değil, Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde güçlü ve zengin bir Türkiye.” diyerek, CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi ittifakını “yıkım ittifakına da karşı elif gibi dim dik duracağız”dedi.
İftar sonrasında Meydan Mahallesi sakinleri ile bir toplantı gerçekleştiren Özel, Meydan Mahallesi’nin sorunlarını yakından takip ettiğini dile getirdi ve “Bu karmaşaya Allah’ın izniyle son vererek, Meydan Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu sorunu hep birlikte çözüme kavuşturacağız.” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili adayı Abdulkadir Özel, Meydan Mahallesi sakinlerine hitaben konuşmasının devamında; “18 yaşındaki genç seçmene AK Partinin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatın.” diyerek ve AK Partinin bir kadro ve bir inanç partisi olduğunu belirterek,“Cumhurbaşkanımız yola çıkarken partimizin sadece bir tabelası vardı. Rabime şükürler olsun, şimdi milyonlarız.” diyerek, “vakit el ele kol kola gezme vaktidir, vakit düşman oyununu bozma vaktidir. Vakit nifak yılanını ezme vaktidir. Vakit, direnişi selamlama vaktidir. Vakit, şahlanışı atağa geçirme vaktidir. Vakit Cumhurbaşkanını seçme vaktidir. Vakit Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam vaktidir. 24 Haziran zaferi Hayırlı olsun. 24 Haziran Zaferimiz kutlu olsun. Bizleri onurlandırdınız. Rabbim sizlerden razı olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi daim eylesin. Ramazan'ı şerifiniz mübarek olsun Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde cumhuriyet tarihi boyunca erişemediği kavuşamadığı güzel hizmetlere kavuştu ve öyle bir ah edeceksiniz ki nereden nereye gelmişiz diye, ülkemiz hangi karanlık günlerden hangi akla aydınlık günlere çıkmış, hep birlikte müşahede edeceğiz.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Abdulkadir Özel’e Milletvekili gibi karşılama… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar