Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Binlerce Reyhanlılı Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu birlikteliğin kentte coşkuyla yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.

Binlerce Reyhanlılı Kardeşlik Sofrasında Buluştu

Reyhanlı   A+a-

 Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Hatay’ın her ilçesinde kardeşlik sofraları kuran ve birbirinden güzel etkinlikleri Hatay halkıyla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bu birlikteliğin kentte coşkuyla yaşanmasına vesile olmaya devam ediyor.
 
Son olarak Reyhanlı’da binlerce vatandaşın katılımı ile kurulan, birlik ve beraberlik duygularının coşkuyla yaşanmasına vesile olan iftar yemeğinde eller semaya kardeşlik, sağlık, bereket ve huzur için açıldı.
 
REYHANLI HALKI BAŞKAN SAVAŞ’A YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
 
HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve CHP Hatay Milletvekili Adayı İsmet Tokdemir’in de katıldığı iftar yemeğinde ekmeğini Reyhanlılı hemşehrileri ile paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
SEVİNÇ VE COŞKU BİR ARADA
 
Gerçekleşen iftar yemeği ile birlikte bir arada olma kültürünü yaşayan Reyhanlı halkının sevinci ve coşkusu görülmeye değerdi.
 
Açılan oruçların ardından Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden değerli sanatçılarının sahnelediği oyunlarla keyifli dakikalar yaşayan Reyhanlılılar, unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadıklarını belirtti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar