Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gökpınar Ailesiyle ÖZEL Buluşma…

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel, Arsuz’un önemli sivil toplum kuruluşlarından Gökpınar Zeytindalı Derneği’ni ziyaret etti.

Gökpınar Ailesiyle ÖZEL Buluşma… Web
TV

Politika   A+a-

 Beraberinde İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve AK Parti’nin kuruluşundan bu yana ilçe başkanlığı yapmış isimlerle Gökpınar Zeytindalı Derneği’ni ziyaret eden Aldülkadir Özel, kendisine iletilen sorunları ve bölgeye yapılması istenen projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar’ın ilettiği sorunlardan en önemlisi Tarım Ovası kararı oldu. Tarım ovası kararının özellikle Akçalı Mahallesi halkını mağdur ettiğini belirten Serdal Gökpınar, AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel’den tarım ovası kararının bölge halkının ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda revize edilmesini istedi.
Tarım ovası kararıyla ilgili sıkıntıların çözümü noktasında dernek kurucularından Avukat Naim Gökpınar’dan bir dosya hazırlığı yapmasını isteyen Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel, Arsuz’da tarım ve turizm konusunda ciddi destekler vereceklerini söyledi.
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette tüm soruları aynı samimiyetle yanıtlayan Milletvekili Adayı Abdülkadir Özel, AK Parti hükümetinin 15 yılda Türkiye’ye sağladığı kazanımları anlattı ve önyargılı bazı kesimlerin bu hizmetleri görmezden geldiğini ifade etti.
Gökpınar Ailesiyle ÖZEL Buluşma…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş