Skip Navigation Links

Türkoğlu Esnaf Ziyaretinde

AK Parti Hatay 1. sıra Milletvekili Adayı Hacı Bayram Türkoğlu, programına esnaf ziyaretiyle devam ediyor.

Türkoğlu Esnaf Ziyaretinde

Politika   A+a-

Milletvekili Türkoğlu, ziyaretleri kapsamında Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezerek, hayırlı kazançlar diledi.
AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Yasin Taşar'ın yanı sıra; Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şehri Macit, AK Parti Dörtyol İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ergül, AK Parti Dörtyol İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Perçin, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dörtyol Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri de, Türkoğlu’na esnaf ziyaretlerinde eşlik ettiler.
Eczacılığın da bir nevi esnaflık olduğunu vurgulayan Türkoğlu, eczacılık mesleğinden gelen biri olarak esnaflarla hemhal olduğunun altını çizdiği açıklamasında; “bugün esnafımızın yerine kendini koymaya ve empati kurmaya çalışan bir siyasetçi değil, bizzat onların arasından gelen, onların dertlerini, arzu ve isteklerini yakınen bilen bir siyasetçiyiz” ifadelerine yer verdi.
İnsanların eline değecek ellerinin, yüreklerine değecek yüreklerinin olduğunu vurgulayan Türkoğlu; "memleketimizle ilgili her mesele, bizim meselemizdir. Memleket meselesi, masa başında değil; dağlarda, yaylalarda, ovalarda, denizlerde çözülür. Anadolu’da, Trakya’da çözülür, Erzin'in Kuyluk'unda; Yayladağı'nın Şenköy'ünde; Altınözü'nün Altınkaya'sında; Kırıkhan'ın İmecesi'nde; Samandağ'ının Vakıflı'sında çözülür." dedi.
"Temel düsturumuz, sadece seçimden seçime değil, her zaman ve mekânda halk ile iyi-kötü günde iç içe ve omuz omuza olmaktır" diyen Türkoğlu; "bugün, dün olduğumuz yerdeyiz. yarınlarda da aynı adreste; halkın içinde, halkla iç içeyiz" açıklamalarına yer verdi.
Dörtyol Küçük Sanayi Sitesi Esnafları, AK Parti’den 1. Sıra Milletvekili Adayı olmasının Türkoğlu’nun omuzlarında manevi bir yük yüklediğini belirttiler ve Türkoğlu’nun yüküne paydaş olduklarını ve arkasında durduklarını söylediler.
Hatay’ın Milletvekili Adayı Erzin’de
AK Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol Küçük Sanayi Sitesini ziyaretlerinin ardından Erzin’e geçti. Türkoğlu, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve beraberindeki heyetle birlikte Erzin’de Yeşiltepe Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Yeşiltepe’de yaptığı konuşmada Erzin’de birçok AK hizmeti hayata geçirdiklerine vurgu yapan Türkoğlu; “Erzin’imiz Kültür Sarayı, Kapalı Spor Salonu, İsalı Dere Islahı, 192 Adet TOKİ Yatırımı, Doğalgaz, Diyaliz Merkezi, 9 Adet Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise, İmam Hatip Ortaokulu gibi nice yatırımlara kavuştu. Ama yeter mi, yetmez. Erzin, bizim sevdamızdır. Erzin, dedelerimin Kabristanlarında Medfun bulunduğu benim için de anlamlı bir şehirdir. Ben Erzin’in evladı, sizlerin hizmetkarıyım. Erzin için hayallerimiz var. Erzin’i Hatay’ın parlayan yıldızı yapmaya ahdımız var. O yüzden yeni dönemde an itibariyle yatırım planına alınıp proje aşamasında olan hizmet ve yatırımları bir bir hayata geçirmek ve Erzin’i ihya etmek boynumuzun borcudur.
Allah’ın izniyle 25 Haziran’da kollarımızı sıvayıp, Ya Allah Ya Bismillah Deyip, Dörtyol-Erzin-Gökdere-Osmaniye Arası Duble Yol Çalışması, Erzin OSB, Erzin Küçük Sanayi Sitesi, Başlamış Barajı, Erzin – Dörtyol E 91 karayolunun asfaltlanması, Erzin Gençlik Merkezi, Erzin Hükümet Sarayı gibi nice hizmet ve yatırımları hayata geçirmek için azimle, aşkla çalışacağız.” dedi.
Yeşiltepe Mahalle sakinleri, Hatay’ın Milletvekili Adayı Türkoğlu’na sahip çıktıklarını ve 24 Haziran’da Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için Erdoğan’ın Mihmandarlığında AK Parti’de kavli karar aldıklarını açıkladılar.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet