Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yükseliş Farkıyla Geleceğe Yelken Açtılar…

İskenderun Yükseliş Koleji, mevcut binasındaki son kep atma ve mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Yükseliş Farkıyla Geleceğe Yelken Açtılar… Web
TV

Eğitim   A+a-

 2018-2019 eğitim öğretim yılına Arsuz Karaağaç Mahallesi’ndeki Yükseliş Bilim Kampüsü’nde başlayacak olan öğrenciler, son kez mevcut binanın bahçesinde mezuniyet ve kep atma töreninde aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldiler.
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, İlk, Orta okul ve lise müdürleri, öğretmenler ve velilerin büyük bir heyecanla bekledikleri evlatlarının tören alanına giriş seramonisinde duygulu anlar yaşandı.
Kimisi anasınıfından, kimisi ilkokul, kimisi ortaokul ve kimisi de üniversite yolunda liseden mezun olan öğrenciler, hem gururlu hem de duygulu bir mezuniyet töreni yaşadılar.
İlkokuldan 48, ortaokuldan 52 ve de liseden 48 olmak üzere toplamda 148 mezun veren Özel Yükseliş Koleji, Bilim Kampüsü’ne taşınma arefesinde önemli ve özel bir heyecan yaşadı.
Eğitim-öğretimin yükselişe geçmesi, bilim ve teknoloji yatırımlarının mimarlarından Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere tavsiyelerde bulunurken, mutlu, sağlıklı, sevgiyi yaşatan, özgüveni yüksek bireyler olmalarını istedi.
Yükseliş Koleji bando takımının yaptığı şovla renklenen mezuniyet ve kep atma töreninde, müzik dinletileri, bayrak ve flama devir teslimi de gerçekleştirildi.
Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen de törenin sonunda yaptığı konuşmada, erdemli, ülkesini, vatanını seven, özgüveni yüksek, düşünen, sorgulayan bireyler yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
Onuncu yıl marşı eşliğinde ellerde Türk bayrakları coşku içerisinde mezuniyetlerinin gurur ve mutluluğunu yaşayan öğrenciler, hep birlikte kep fırlattılar. Keplerle balonların bir arada oluşturduğu görüntü ise büyüledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yükseliş Farkıyla Geleceğe Yelken Açtılar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş