Skip Navigation Links

Başkan Nehir, Özçelik’i Ziyaret Etti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İlçemizde yeni açılan Yeşil Konak adlı işletmenin Sahibi Özcan Özçelik’i ziyaret etti.

Başkan Nehir, Özçelik’i Ziyaret Etti

Yerel   A+a-

Başkan Nehir, Gurbetçi gençlerin kendi memleketlerine dönerek ekmeklerini kazanmaları ve böylesi güzel mekanların ilçemizde artması, otantik, doğal bir konsepte olan işletmelerin halkın hizmetine sunulmasının ilçemizin gelişmesi açısından önemli olduğunu belirtti ve Yeşil Konak Sahibi Özcan Özçelik’i tebrik etti. Özçelik, Başkan Nehir’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Özcan Özçelik, Yıllardır Yurtdışında çalıştığını memlekete dönerek kendi işini kurduğunu, Ortadoğu ülkelerinde çeşitli sıkıntıların yaşadığını ve gurbetçilerin kendi memleketlerine yöneldiklerini belirtti. 100 yıllık bir bina ve bahçesinde böylesi bir işletmeyi, ailelerin rahatlıkla oturabileceği, Samandağlıların hoş vakit geçirebilecekleri temiz, nezih bir yaşam alanını ilçemize kazandırdığı için mutluluk duyduğunu ifade etti. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ziyarette hazır bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet