Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Kızılayı’ndan Arsuz’a İftar

Arsuz Gençlik Kampında Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanlığı tarafından tüm halkımıza açık bir iftar etkinliği düzenlendi.

Türk Kızılayı’ndan Arsuz’a İftar

Gündem   A+a-

Kaymakamlığımız ve Müftülüğümüz’ün koordinasyonunda Arsuz Gençlik Kampında Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanlığı tarafından tüm halkımıza açık bir iftar etkinliği düzenlendi.
 
Organizasyonunu Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Müftülüğü personellerinin yaptığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Arsuz Müdürlüğümüze bağlı izcilik kampının da ev sahipliği yaptığı iftar etkinliğine katılım ve ilgi çok yoğundu.
 
Bütün mahallelerimizden muhtarlarımız, öğretmenlerimiz, imamlarımız ve vatandaşlar ile kurum müdürleri, kanaat önderleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu görevlileri ve her kesimden halkımızın katıldığı iftarda konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, Türk Kızılayı’na bu güzel akşamdan dolayı ve bu manevi havayı bizlere hep birlikte teneffüs etme fırsatı tanıdıklarından dolayı Kızılay yönetim kurulu başkanından Genel Müdürüne ve bu akşam burada hizmet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade ederek, katılmak suretiyle katkı gösteren tüm halkımıza ayrıca teşekkür ettiğini organizasyonu üstlenen Müftülüğümüz başta olmak üzere tüm din görevlileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline teşekkür ettiğini belirtti.
Sarı, ramazanların unutulmaya yüz tutmuş değerlerin hatırlandığı manevi değeri önemi yüksek zamanlar olduğunu belirterek herkesin Ramazan’ını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladığını, sevdikleri ile, eş ve dostlarıyla daha nice bayramları hep birlikte huzur içerisinde geçirmelerini temenni ettiğini belirtti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş