Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’nin Lisansüstü Mezunları da Keplerini Attı!

İSTE Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün lisansüstü programlarının mezun adayları için 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni düzenlendi

 İSTE’nin Lisansüstü Mezunları da Keplerini Attı!

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nün lisansüstü programlarının mezun adayları için 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kep Atma Töreni düzenlendi.
 
İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda (Kırmızı Salon) gerçekleşen tören, saygı Duruşu yapılması ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından kürsüye gelen İSTE Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Tolga DEPÇİ; “Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Lisans eğitiminizin üzerine koyduğunuz bilgiler ve biriktirdiğiniz tecrübe ile Ülkemizin Ar-Ge kapasitesini artıracak lisansüstü tezlerinizi başarı ile tamamladınız ve bugünlere geldiniz. İSTE’diniz, azmettiniz ve başardınız. Tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur ve hiçbir sıkıntı yaşamazsınız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
Konuşmaların ardından lisansüstü mezun adaylarına belgeleri İSTE Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Tolga DEPÇİ ile öğrencilerin tez danışmanları ile birlikte verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar