Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hizmet-İş Sendikası Üyeleri ile İftar Yemeğinde Buluştu

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi, üyeleri ile Bayırlı Restaurantta iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hizmet-İş Sendikası Üyeleri ile İftar Yemeğinde Buluştu

Gündem   A+a-

 Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında üyelerine yönelik verilen iftar yemeğinde örnek birliktelik sergilendi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ve sendika üyeleri ile görüşerek, tüm çalışanlarının Ramazan aylarını ve Bayramlarını kutladı.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ise yaptığı açıklamasında; “Hizmet-İş sendikası olarak üyelerimizin haklarını korumanın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi de arttırmayı hedefliyoruz. Birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu gün burada hep birlikteyiz. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin ve şimdiden, Belediye Başkanımız ve idarecilerimiz başta olmak üzere tüm sendika üyelerimizin de Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar