Skip Navigation Links

SBS Deneme Sınavına İkem Damgası

İskenderun Özel İKEM Koleji İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başarıyı ölçme ve değerlendirme sınavında 6-7-8. sınıflarda ilçe birincisi olduğu bildirildi

Dünya   A+a-


İskenderun Özel İKEM Koleji İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başarıyı ölçme ve değerlendirme sınavında 6-7-8. sınıflarda ilçe birincisi olduğu bildirildi.
Özel İKEM Koleji Kurucu Genel Müdürü Levent Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hatay ili genelinde 20 Ocak 2011 tarihinde öğrencilerin başarı durumlarını ve öğretmenlerin performanslarını ölçmek, değerlendirmek ve yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen Başarıyı Ölçme ve Değerlendirme Sınavında da öğrencilerinin başarılarını ortaya koyduklarını söyledi.
SBS sınavı öncesinde başarıyı ölçme ve değerlendirme sınavında da İKEM Koleji öğrencileri İskenderun ilçesinde İlköğretim Okulu 6. 7. ve 8. sınıflarda birinci olduklarını vurgulayan Yılmaz “4 yıldır üst üste SBS sınavlarında Hatay Birinciliğini hiçbir okula kaptırmayan öğrencilerimiz bu yıl gerçekleştirilen deneme sınavında da aynı performansı göstermişlerdir. Yeni dönemde de eğitim kalitemizden ödün vermeden öğrencilerimizin başarı çıtalarını daha yükseklere çıkaracaklarına inanıyorum. Son dört yıldır elde ettiğimiz birinciliğimiz, eğitimdeki kalitemizin ve başarımızın göstergesidir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet