Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırmızıoğlu ve Şahin’e Esnaflardan Yoğun İlgi

CHP Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu ile Avukat Suzan Şahin, Dumlupınar Mahallesi esnafını ziyaret ettiler.

Kırmızıoğlu ve Şahin’e Esnaflardan Yoğun İlgi Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Doktor Riyat Kırmızıoğlu ile Avukat Suzan Şahin, Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaretin ardından kalabalık ekiple birlikte Dumlupınar Mahallesi esnafını ziyaret ettiler. Esnaflardan ve alış veriş yapan vatandaşlardan büyük ilgi gören Doktor Riyat Kırmızıoğlu ile Avukat Suzan Şahin, esnaflara adaletli vergi sistemi ve Esnaf Bakanlığı müjdesini verirken, alış veriş yapan vatandaşlara da refah içinde bir Türkiye sözünü verdiler.
Esnafları ziyaretinde hayırlı işler dileyen ve sorunlarını ileten esnaflara da seçimler sonrası CHP iktidarını işaret eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu ve Avukat Suzan Şahin, esnafların Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında rahat nefes alacağını ve kazançlarına göre vergilendirileceklerinin müjdesini verdiler.
Caddenin iki yakasını ayrı ayrı gezerek esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Kırmızıoğlu ile Şahin, gördükleri ilgi ve verilen destekten oldukça memnun bir şekilde moral depoladılar.
Aynı zamanda bir esnaf çocuğu olan Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun Ankara’da halkın öz evladı olarak en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getiren esnaflar ve alış veriş yapan vatandaşlar, öz evlatları Kırmızıoğlu’nu milletvekili olarak Ankara’ya göndermek ve Muharrem ince’yi de cumhurbaşkanı olarak görmek için çalıştıklarını ifade ettiler.
Esnafların sıkıntılarını da bir esnaf çocuğu olarak çok iyi bildiğini belirten Doktor Riyat Kırmızıoğlu, sadece esnafların değil toplumun tüm kesimlerinin barış, huzur ve refah içinde yaşayacağı bir Türkiye için çalıştıklarına vurgu yaptı.
Avukat Suzan Şahin de özellikle emekliler ve kadınlarla yaptığı sohbetlerde, CHP iktidarında kendileri için sağlanacak imkan ve fırsatları anlatırken, aynı zamanda zor bir süreçten geçen Türkiye’nin bu zorlukları atlatması için yoğun çaba sarfedeceklerini de dile getirdi.
Esnafların sıkıntılarını dinleyen Avukat Suzan Şahin, ekonomik temeli esnafların vergi adaletsizliğinden kurtarılması, sırtlarındaki bir çok yükün alınması için kurulacak Esnaf Bakanlığı’nın müjdesini verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kırmızıoğlu ve Şahin’e Esnaflardan Yoğun İlgi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş