Skip Navigation Links

20 Bin Lira Bağış Yaptı!

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu'na İskenderun Lisesi'ne yaptığı katkılarından ötürü Okul Müdürü Ali Kuruca ve Okul Aile Bir

Dünya   A+a-

20isk%20lisesi%20B.JPG" />
 
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na İskenderun Lisesi’ne yaptığı katkılarından ötürü Okul Müdürü Ali Kuruca ve Okul Aile Birliği Başkanı Süheyla Biner tarafından plaket takdim edildi.
İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca’nın makamında gerçekleştirilen ziyarette Ticaret Borsası’na katkılarından ötürü teşekkür eden okul müdürü Kuruca, “İskenderun Ticaret Borsası okulumuza 20 Bin Lira bağışta bulunarak Okulun güney cephesindeki demir kapı ve tören alanında Atatürk büstü ile okulumuzun elektrik tesisatı yaptıracaklar. Okul idarecileri olarak Ticaret Borsasına ve Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, “İskenderun’da Ticaret Borsası olarak eğitime her zaman destek vermeye çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ediyoruz. Bu bağlamda şehrimizin güzide bir okuluna böylesine anlamlı bir desteği verdiğimiz için de ayrıca onur duyuyoruz” ifadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Lisesi Müdürü Ali Kuruca ve Okul Aile Birliği Başkanı Süheyla Biner İskenderun ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’na plaket takdim ettiler.
 


İskenderun TB İskenderun Lisesi Bağış ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet