Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

M Point Kafe&Bar Arsuz’a Çok Yakıştı …

Hatay’ın Arsuz ilçesi, turizm hedeflerine hızla koşarken, küçüklü büyüklü yatırımlar da her geçen yıl artarak devam ediyor.

M Point Kafe&Bar Arsuz’a Çok Yakıştı … Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’un geleceğine ve turizm hedeflerine olan inancın eseri M Point Kafe&Bar hizmete girdi.
Yerli ve yabancı turistlerin ilgisi her geçen yıl artan Arsuz’da, deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak için ziyaret eden turistlere yazın bunaltıcı sıcağında serinleten geceler yaşatmak için hizmete giren M Point Kafe&Bar, Arsuz merkez Gözcüler yolunun hemen girişinde beğenilen konseptiyle kapılarını açtı.
İki yürekli genç girişimci Mehmet Tilhe ve Umut Çelik’in konseptini birlikte tasarladıkları ve hizmete açtıkları M Point Kafe&Bar, açılış gününde büyük ilgi gördü.
Aile mekanı olarak her türlü sıcak ve soğuk alkollü-alkolsüz içecekler, sıcak, samimi ve nezih bir ortam sunan M Point Kafe&Bar, iddalı yaz sezonu açılışında müşterilerinden tam not aldı.
Bunaltıcı yaz sıcaklarında serinleten terasında doyumsuz sohbetler yapılan M Point Kafe&Bar’da ayrıca doğum günü, evlilik yıldönümü ve daha bir çok kutlamalar için salonu da bulunuyor.
Yurtdışında bulunan ortağı Umut Çelik’le birlikte M Point Kafe&Bar’ı hizmete açmanın ve Arsuz’a yatırım yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten Mehmet Tilhe, sıcak ve samimi bir aile konseptinde hizmet vereceklerini belirterek, Arsuz’a yakışan bir yatırım yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M Point Kafe&Bar Arsuz’a Çok Yakıştı …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar