Skip Navigation Links

MHP Milletvekili Adayı Gül’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,24 Haziran’da Cumhur İttifakının seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağını belirtti.

MHP Milletvekili Adayı Gül’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partililer seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Sizlere Başarılar Diliyorum
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ülkemiz 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Genel seçimlerine gidiyor. Seçimlerin ilk önce ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birliğe, beraberliğe, bekaya yönelik tehditlerin bertaraf edilmesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin birlikteliği çok büyük önem taşıyor. Çıkmış olduğunuz bu hizmet yolunda sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Seçimden Zaferle Çıkacağız
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül ise seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek,”Türkiye, zorlu bir süreçten geçmektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde halkımıza neden Cumhur ittifakıyla seçime gidildiğini ve sonrasında oluşacak sistemle birlikte nelerin olacağını anlatıyoruz. MHP yaşadığımız bütün süreçlerde milletin refahı ve Türkiye'nin bekası için mücadele veriyor.24 Haziran ülkemiz için çok önemli. Allah’ın izniyle seçimden zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Genel seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet