Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumhur İttifakının İlk Mitingi MHP'den..

İskenderun'da seçim irtibat bürosunun açılışının miting havasında gerçekleştiren MHP. Hatay Milletvekili adaylarınında tanıtımını yaptı.

Cumhur İttifakının İlk Mitingi MHP'den..Web
TV

Politika   A+a-

 İskenderun Mete Aslan bulvarı üzerinde seçim irtibat bürosunun açılış töreni aynı zamanda Cumhur ittifakının İskenderun'da ilk görkemli toplantısı oldu. MHP Hatay Milletvekili adayı Lütfi Kaşıkçı yaptığı konuşmada Hatay'da yine kirli baraj propagandası yapıldığını ancak bu propagandaları yapanların dün olduğu gibi bugünde asla amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.
ÜLKÜCÜLER MİLLETLE İTTİFAK YAPTI
 
Kaşıkçı konuşmasında 15 Temmuz hain Fetö darbe girişiminin ülkücüler ve ülkücü lider Devlet Bahçelinin dik duruşu ile önlendiğini Cumhur ittifakı ile meclise gittiklerinde bir tane fetöcü terörist bırakmayacaklarını söyledi.
 
CUMHUR İTTİFAKI İLE İSKENDERUN İL OLUYOR
 
MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül ise yoğun tezarvuhatlar eşliğinde yaptığı konuşmasında MHP Lideri Devlet bahçelinin 100 il bir ilçe projesinin seçim beyannemesine girdiğini ve Cumhur ittifakında İskenderun'un il olmasının kararlaştırıldığını belirterek bu gelişmeyi İskenderunlulara müjde olarak duyurdu. Cumhur ittifakının öneminede deyinen İbrahim Gül Türkiye'nin en zor dönemlerinde ülkücülerin her zaman üzerine düşen görevi yaptığını belirterek Cumhur ittifakı ile terörün her türlüsünün kökünün kazınacağını söyledi. Yağmurun bastırması ile miting planlandığının öncesinde tamamlanmak zorunda kaldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cumhur İttifakının İlk Mitingi MHP'den.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar