Skip Navigation Links

Arsuz’da Hacı Bayram Türkoğlu Rüzgarı Esti…

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Arsuz'a Çıkarma Yaptı..

Arsuz’da Hacı Bayram Türkoğlu Rüzgarı Esti… Web
TV

Politika   A+a-

 Arsuz'un Kışla, Karahüseyinli ve Nergizli Mahallerinde Vatandaşlarla Buluşan AK Partili Adaylar, Arsuz’da kalabalık topluluklara hitab etti.
Arsuz'un Nergizli, Kışla ve Karahüseyinli Mahallelerinde Gerçekleşen Toplantılara AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıd Bestami Bilgili, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan’ın Yanı Sıra Teşkilat Mensupları da Eşlik Ettiler..
Milletvekili adaylarının toplu programının ardından Arsuz merkze Uluçınar Mahallesi’ne geçen Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Sinan Kirmit’i sahibi olduğu Reyda Otel’de ziyaret etti.
Ekibiyle birlikte Sinan Kirmit’e gerçekleştirdiği ziyarette Arsuz’un cennetten bir köşe olduğunu belirten Türkoğlu, turizm ve tarım yatırımlarından hak ettiği payı alması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle seçim çalışmalarına doktor uyarısıyla ara vermek zorunda kalan Milletvekili Aday Adayı Sinan Kirmit’le Arsuz’un geleceği ve turizm hedefleri üzerine sohbet eden Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, daha sonra esnaf ziyaretleriyle programına devam etti.
Esnaflar ve vatandaşlardan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek isteyen Hacı Bayram Türkoğlu, bazı turistik tesisleri de ziyaret ederek Arsuz programını sonlandırdı.
TÜRKOĞLU’NDAN DEVAM VURGUSU
“Kimileri Afrin'in Şanlı Komutanlarının Apoletlerini Sökmeyi Tahayyül Etsin, Kimileri Kandil'in Taşeronu Demirtaş'a Methiyeler Dizip Tahliyesini Hayal Etsin, Kimileri Mega Projeleri Durdurmayı, Dev Yatırımları Yıkmayı Kendine Şiar Edinsin” Sözleriyle Muhalefete Yüklenen Türkoğlu; “Biz Bayrağına, Ezanına, Toprağına Kurban Olduğumuz; Devleti ve Milletine Hizmetkârı Olmaktan Onur Duyduğunuz Türkiye'mizin Güvenliği İçin PKK, DHKPC, MLKP, IŞID ve FETÖ'ye Dünyayı Dar Etmeye, İnsanımızın Huzur ve Refahı İçin Yatırım ve Mega Projeleri Bir Bir Hayata Geçirmeye #Devam Edeceğiz..” Dedi.
Her bir vatandaşın huzur ve refahını teminle mükellef olduklarını söyleyen Türkoğlu; “780 Bin Kilometrekare Vatan Toprağı Üzerinde Mezhebi, Nesebi Her Ne Olursa Olsun Aziz Milletimizin Her Bir Ferdinin Derdiyle Dertlenmeye, Fırat’ta Bir Kuzuyu Kurt Kapsa Bundan Kendini Mesul Bilerek Adalet Yolunda Sebatla Yürümeye #Devam Edeceğiz” Açıklamalarında Bulundu.
Hatay İçin Birlik, Dirlik Vakti, İcraat Vakti, Hizmet Vakti; Vakit Türkiye Vakti diyerek projelerini ve Hatay için hayallerini paylaşan AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Abdülkadir Özel, Abdülkerim Güven, Nazlı Ecrin İnan Arsuz’dan tam not aldı..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Hacı Bayram Türkoğlu Rüzgarı Esti…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet