Skip Navigation Links

Ya-Pa’da Gurur Günü…

Miniklerden Tebessüm Ettiren Anlar !

Ya-Pa’da Gurur Günü… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın Arsuz İlçesi Karaağaç Mahallesi’nde 5 yıldır eğitim-öğretim faaliyetini 0-6 yaş çocuklara yönelik sürdüren Ya-Pa Çocuk Akademisi, bu yıl da düzenlediği yılsonu etkinliğinde başarısını bir kez daha gösterdi.
Yaparak ve yaşayarak öğrenme temalı öğretim sistemiyle adından 5 yıldır gururla bahsettiren ve öğrencilerine verdiği yabancı dil ağırlılı temel eğitimle de kalitesini ispatlayan Ya-Pa Çocuk Akademisi, öğrencilerinin hünerlerini sergilemeleri, aldıkları eğitimi gösterebilmeleri için hazırladığı programla büyük beğeni topladı. öğrenciler, yılsonu etkinliğinde gülümseten ve duygulandıran tavırlarıyla herkese keyifli anlar yaşattılar.
Kimisi henüz yürüme yaşında bile olmayan miniklerin sahnedeki halleri velileri gülümsetirken, anne babalarını kalabalık veli grubunda görenler ise sahneden inmeye çalışsa da, öğretmenlerinin engeline takıldılar.
Ya-Pa Çocuk Akademisi Kurucu Müdürü Serap Yıldız, veli ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Siz sevgiyle donatırken biz de bu sevgiyi tamamlayacak ve onları hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermeye çalışıyoruz. Sevgi yürek ister, çocuk emek ister, çocuklar bizim yarınlarımız, onlar bizim geleceğimiz, onlara güvenimiz sonsuz. Onlara hayatta sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum.” Dedi.
Programın başında İstiklal Marşı’nı okuyan miniklerin gurur dolu anları ise görülmeye değerdi. Ellerinde Ay yıldızlı Türk Bayrağı İstiklal Marşı’nı okuyan minikler, velilerinden büyük alkış aldılar.
Oyunları ve dansları, İngilizce performanslarıyla gülümseten anlar yaşatan minikler, programın keyfini çıkarırken sahnede sempatik ve özgüven dolu hareketleriyle de herkesi kendilerine hayran bıraktılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ya-Pa’da Gurur Günü…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet