Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahin ve Kırmızıoğlu Pazar Yerinde Halkla Kucaklaştı ..

Mutlu ve Huzurlu Yarınlar İnşa Edeceğiz…

Şahin ve Kırmızıoğlu Pazar Yerinde Halkla Kucaklaştı .. Web
TV

Politika   A+a-

 CHP Hatay Milletvekili Adayları Avukat Suzan Şahin ve Doktor Riyat Kırmızıoğlu, gittikleri heryerde büyük ilgi görüyor, hakla kucaklaşmaya devam ediyorlar.
Hatay’ın her ilçesinde yoğun programlarını sürdüren Şahin ve Kırmızıoğlu, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’ı ziyaret ettiler ve ardından da aynı mahallede her hafta sonu kurulan Cumartesi Pazarı’nı gezdiler.
Hatay’ın en büyük ve CHP’nin oy deposu mahallelerinden biri olan Mustafa Kemal Mahallesi’nin tecrübeli Muhtarı İsa Taş, CHP Hatay Milletvekili Adayları’nı bağrına bastı ve başarılar diledi.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, kadın ve gençlik kollarının da katıldığı Cumartesi Pazarı’nda Şahin ve Kırmızıoğlu, halktan ve pazarcı esnafından gördükleri ilgiden bihayli memnun bir şekilde gezilerini sürdürdüler.
Dertlerini, sıkıntılarını anlatan vatandaşlar, geçmiş yıllarda fileyi doldurmakta, her istediklerini almakta bu kadar zorlanmadıklarını belirterek, bir aileni zorunlu ihtiyacı olan sebze ve meyve gibi ürünleri neredeyse taneyle almaya başladıklarını ifade ettiler.
Milletvekili Adayları Şahin ve Kırmızıoğlu’nu bağrına basan vatandaşlar, CHP iktidarında Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ve Milletvekilleriyle ekonominin düzeldiği, herkesin mutlu ve huzurlu bir Türkiye istedikleri için CHP’ye oy vereceklerini söylediler.
Pazarcılardan biri CHP Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu görünce, “Doktor ayağınıza geldi” diye çağrıda bulununca, Kırmızıoğlu da bu çağrıya duyarsız kalmadı ve teşekkür etti.
Doktor Teşhisi Koydu Tedavi İçin Geliyor!
Kırmızıoğlu, Cumartesi Pazarı gezisinde yaptığı açıklamada, “CHP halkın doktoru bütün sorunları çözmek için geliyor, projeleriyle geliyor. Hem emekliye hem öğretmene hem çalışana birbirinden güzel projelerle geliyor. Emekliye minimum 1500 TL, asgari ücrete vergisinden arınmış bir halde net 2 bin 200 TL maaş veriyoruz. 25 TL su yardımı, 50 TL elektrik yardımı 100 TL yakacak yardımı her ay aile sigortasından yararlananlar hesabına yatıracağız. Aile sigortasından yararlanan her kadına aylık 1000 TL maaş verdiğimiz gibi onların baktıkları çocuklarına da sene başında okul masrafları olarak hesaplarına 1200 TL yatıracağız. CHP bütün bunların kuruşu kuruşuna hesaplamış olarak 2023 yılında toplumun refah seviyesini kişi başına düşen milli hasılada 15 bin dolarlık bir payla Türkiye’yi şaha kaldıracağız. Bizler dediğimizi yaptığımızı henüz iktidara gelmediğimiz 2015 yılında projelerimizi uygulamaya koydurtarak yaptığımızı iktidara geldiğimiz 25 Haziran sabahı tek tek başlayıp eylül ayından itibaren başta OHAL uygulamasını kaldırarak ekonomiyi büyüteceğiz, büyüttüğümüz ekonomide adil bir paylaşım sağlayacağız.” Dedi.
Mutlu Bir Türkiye İnşa Etmek İçin Yola Çıktık !
Yine Cumartesi Pazarı gezisinde gördüğü ilgiden bihayli memnun olan CHP Hatay Milletvekili Adayı Avukat Suzan Şahin de yaptığı açıklamada, “Biz vatandaşın halini biliyoruz halinden de anlıyoruz. Derdimiz vatandaşı refaha kavuşturmak. Mutsuz bir toplumuz işçi mutsuz, pazarcı mutsuz, öğrenci mutsuz, öğretmen mutsuz, emekli mutsuz biz bu mutsuzlukları gidermek için yol yürüyoruz. Yanımızda yoldaş olmalarını istiyoruz, onlarla beraber bu yolda aydınlık bir kapıyı açacağız. Cumhuriyet Halk Partisi millet için var, damat için yok, gelin için yok, kendi için yok biz diye bir partidir. CHP millet için refah getirecek. Hem CHP’ye iktidar hem Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Kadınlar ilk önce eşit yaşamak istiyor, ellerindeki poşeti taşırken yanlarında eşlerini görmek istiyorlar, şiddetten arınmış bir ülke istiyorlar çocukları ve kendileri için. Mutfaklarında ve evlerinde refah ve huzur istiyorlar. O yüzden bizden istedikleri ekonomik anlamda bu ülkeyi refaha çıkarmamız kendilerinin de üstüne düşen gerçekten kadın olarak istihdama katılma, çoklarının yanında olma, onların gelecekleri için endişe duymamayı istiyorlar kaygıları bunlar. Biz onların sesi olacağız.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şahin ve Kırmızıoğlu Pazar Yerinde Halkla Kucaklaştı ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar