Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Spor Transfere Yöneldi

2018-2019 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Güney temsilcisi İskenderun Belediye Spor

İskenderun Belediye Spor Transfere Yöneldi

Spor   A+a-

2018-2019 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Güney temsilcisi İskenderun Belediye Spor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.
Kulüp Başkanı Levent Duman, "Göze hoş gelen iyi bir kadro kurmaya çalışıyoruz" dedi.
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Çiçeği burnunda yeni takımı Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor, 2018-2019 sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor, 5 Haziran salı günden itibaren ilk etapta iç transfer görüşmelerini, daha sonra da dış transfere ağırlık verecek.
 
İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Seyfi Dingil'in verdiği talimat doğrultusunda, 5 Haziran Salı gününden itibaren transfer görüşmelerine ağırlık vereceğiz. Teknik Direktörümüz Mehmet Kurt ve yardımcısı Zeyni Özdemir'in vereceği raporlar doğrultusunda önce iç transferi tamamlayacağız. Daha sonra da dış transfere yöneleceğiz. Camiamızın gözüne hoş gelen ve güzel futbol sergileyen bir ekip oluşturmayı hedeflemekteyiz. Karşılaşmalarımızı 5 Temmuz stadında oynayacağız. Tesisleri futbola elverişli hale getirebilmek ve yeni sezona yetiştirebilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet