Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Birlikten Doğan Güç: ATSİAD

Akdeniz Tüccar ve Sanayici iş Adamları Derneği, yeni Dernek Merkezinde gerçekleştirdiği genişletilmiş aile toplantısı

Birlikten Doğan Güç: ATSİAD

Ekonomi   A+a-

Akdeniz Tüccar ve Sanayici iş Adamları Derneği, yeni Dernek Merkezinde gerçekleştirdiği genişletilmiş aile toplantısı akabinde kent protokolü ile iftar sofrasında bir araya geldi.
İftar yemeğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, STK Başkanları, iş adamları ve ATSİAD üyeleri katıldı.
İftar programı öncesi yapılan genişletilmiş toplantıda, Nardüzü Bölgesinde kurulacak Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi alış-verişinde bulunulup, oluşturulan komiteler tanıtıldı.
Derneğin önümüzdeki süreçte planlanan faaliyetleri ile, Kadın Kollarının çalışmaları hakkında bilgiler verildi. İftar yemeği öncesi ve sonrasında Kanat önderi Munnah Hoca tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Mikado Restaurant kalitesiyle servis edilen birbirinden lezzetli yemekler ile yapılan iftar sonrasında, bölge ekonomisi ve yaklaşan genel seçim konularında sohbet edildi.
ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yaptıkları konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıp, Mübarek Ramazan ayı ve Bayramının, tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş