Skip Navigation Links

Ekonomik Kalkınma İçin Önce Adalet, Huzur ve Barış!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu

Ekonomik Kalkınma İçin Önce Adalet, Huzur ve Barış!

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, seçim bölgesinde basmadık kaldırım taşı, sıkmadık el ve girmedik gönül bırakmamak kararlılığıyla çalışmalarına devam ediyor.
Hatay’da kurduğu gönül köprüsüyle bölge halkının kardeşi, evladı, sevgilisi olmayı başaran Doktor Riyat Kırmızıoğlu, gittiği her yerde bölgenin evladı olarak yürekten, samimi ve gönül dolusu bir şekilde kucaklanıyor.
Türkiye’nin ve bölgenin sorunlarını çok iyi bilen, çözümlerini de dosyasında biriktiren Kırmızıoğlu, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ortaya koyduğu vizyonla eş güdümlü olarak halka CHP’nin iktidarında yapılacak proje ve reformları anlatıyor.
Hatay’ın dört bir yanında çalışmaları süren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun, Arsuz ve Belen’de çalışmalarını sürdürürken, yoğun tempoda halkın umudunu yeşertiyor ve yeni bir umut olarak CHP’nin iktidarını işaret ediyor.
Bölgede, esnaf, çiftçi, emekli, işçi, turizmci ve daha birçok meslek grubuna giderek projeleri anlatan Kırmızıoğlu, ekonomik ve sosyal çıkmazdan kurtulmanın Türkiye’de barış ve huzurun tesis edilmesiyle mümkün olacağına dikkat çekerken, CHP iktidarında ekonomik refah için Türkiye’nin tüm renklerinin, güzelliklerinin kucaklaşacağının sözünü veriyor.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet