Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırmızıoğlu, Projeleri Kaynaklarıyla Açıkladı..

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte

 Kırmızıoğlu, Projeleri Kaynaklarıyla Açıkladı..Web
TV

Politika   A+a-

Gökmeydan ve Çetilik Mahalleleri’nde halkla buluşma toplantılarında büyük ilgi gördü.
Yaptığı konuşmada Türkiye’nin ekonomik gerçeğini, projelerin kaynaklarını ve vaatlerin hazinedeki karşılığını anlatan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, halkın tüm kesimlerinin refah içerisinde yaşayacağı hakça bir düzen için adaletli kazanç ve paylaşımın formüllerini ortaya koydu.
Türkiye’nin ayrıştırma ve ötekileştirme politikalarından çok çektiğini belirten Kırmızıoğlu, toplumsal barışın garantisi olarak CHP’nin iktidarını gösterdi.
CHP’nin seçim bildirgesinde çok önem verdiği 2007, 2011 ve 2015 yıllarında geliştirilen sosyal projelerden Aile sigortasının ayrıntılarını anlatan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Aile sigortasından yararlanan herkes için 1000-1200 TL maaş, evindeki her öğrenci için okul başladığında çocuk başına 1200 TL, elektrik ve su yardımı, yakacak yardımı vereceğiz. Şuanda uygulanıyor ama herkese eşit düzeyde yararlanamıyor. Bu projeyi adaletli bir şekilde tabana yayacağız.” Dedi.
Konuşmasında Türkiye’nin temel sorunlarını ve CHP’nin ürettiği çözümleri kaynaklarıyla birlikte açıklayan Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’de katmadeğeri, teknolojik değeri yüksek üretime yönelmenin önemine vurgu yaptı ve cari açığın kapanması noktasında önemli bir ekonomi hamlesi yapacaklarını söyledi.
Yurtdışına her yıl 10 bin öğrenci göndererek bilim ve teknolojide üretime yönelecek, ülkesine hizmet edecek gençler yetiştireceklerini belirten Kırmızıoğlu, AK Parti iktidarının 16 yılda 14 kez eğitim sistemini değiştirdiğini, CHP iktidarında eğitimi sistemini standart hale getirecek, har mahallede ücretsiz kreşler açacaklarına vurgu yaptı.
Tarım kesiminin sorunlarına da çözüm ürettiklerini belirten Riyat Kırmızıoğlu, tohum ve gübre vergileri asgari düzeye indirecek ve üretimin Pazar bulması için de kavgalı olunan tüm ülkelerle barışı sağlayacaklarının altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 Kırmızıoğlu, Projeleri Kaynaklarıyla Açıkladı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar