Skip Navigation Links

Şehitlerimizin Aileleri Baştacımızdır…

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu; Şehitlerimizin Aileleri Baştacımızdır…

Şehitlerimizin Aileleri Baştacımızdır…

Arsuz   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Belediyesi’nin Şehit ve Gazi Aileleri onuruna Karaağaç Mikado Restoran’da verdiği iftar davetine katıldı.
Şehit ve Gazi Aileleriyle özel olarak ilgilenin ve onlarla sohbet eden Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “Bizlerin huzur ve güvenliği için vatan topraklarını müdafaa ederken şehadet şerbetini içmiş şehitlerimizin aileleri bizlerin kutsalı, baş tacımızdır. Ülkemizi içerde ve dışarıda terör belasından kurtarana, bir tek terörist kalmayana dek mücadele edecek, şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Tüm şehit ailelerimize ve milletimize sözümüz şeref sözüdür. Türkiye’nin terör belasından kurtulduğu, huzur ve güven ortamının, kardeşliğin yeniden tesis edildiği günler yakındır” dedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürlerinin katıldığı iftar yemeğinde şehit aileleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet ederek acılarını paylaşan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’nin uzun yıllardır terör belasından çektiği acıların son bulması için her yolun sonuna kadar kullanılacağını belirterek, şehit ailelerinin yüreğine su serpti ve acılarını paylaştı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet