Skip Navigation Links

Tam Bağımsız Bir Ülke İçin, 1 Mayıs'ta Alanlardayız

Tertip Komitesi adına konuşan Tertip Komitesi Başkanı Hüsamettin Gezici, 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Gününe herkesi beklediklerini kaydetti.

Dünya   A+a-

Eğitim Sen’den Hüsamettin Gezici, Kerim Altın, Sağlık Emekçileri Sendikası (SES)’ndan Ali Can Yıldırım, Sabriye Varçın, Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS)’ndan Şahin Gür, Halk Evinden Sevim Keleş ve ÖDP’den Selçuk Sağlam’dan oluşan miting tertip komitesi Eğitim Sen şube binasında bir araya geldi.
Tertip Komitesi adına konuşan Tertip Komitesi Başkanı Hüsamettin Gezici, 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Gününe herkesi beklediklerini kaydetti.
Gezici açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi; “Bedel ödeyerek kazandıklarımızı, AKP’nin demokrasicilik oyununa kurban vermeyeceğiz. İşçi sınıfının mücadele tercihinin gösterdiği yolda ilerleyecek, ezilen halkların insanca yaşam mücadelesini yükselteceğiz. Bizler bu ülkenin işçileri, emekçileri, kadınları, gençleri yani gerçek sahipleri olarak; kapitalizmi sonsuz bir tatile çıkarmak için, gericiliğin sadaka ile yaratmaya çalıştığı sadakati yıkmak için, düşmanlık değil eşitlik ve özgürlük içinde yaşayacağımız kardeşçe bir ülke için, emperyalizmden bağımsız, söz, yetki, karar hakkına sahip olduğumuz, krize, yolsuzluğa, yoksulluğa, işsizliğe ve sömürüye karşı çıkmak için, tam bağımsız bir ülke için, 1 Mayıs’ta alanlardayız. 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Günümüzde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet