Skip Navigation Links

Hatay’ın Sigortası Sağlam

İSADER Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Gündağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İGC'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay’ın Sigortası Sağlam Web
TV

Gündem   A+a-

 Her yıl mayıs ayının son haftası kutlanan “Sigorta Haftası” nedeniyle İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Gündağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette günün anısına İGC Başkanı Veysel Cıncık’a çiçek takdim eden İSADER Başkanı Şükrü Gündağ, sigorta sektörü ile ilgili güncel gelişmelere değindi. Gündağ, sigortacılık sektörün öneminden söz ederek, ‘’Acentelerimizle tüm Hatay’ı kucaklayacak şekilde çalışıyoruz. İyi hizmetler yapmaya çalışıyoruz.’’dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık’ın bin TL değerindeki bir motorsiklete 300 TL sigorta primi ödendiğini belirten örnek ile primlerin yüksek olduğunu söylemesi üzerine konuklar durumu şöyle izah etti:
‘’Genel anlamda doğru gibi görünse de, verilen bu prim karşılığında 360 bin TL ölüm-yaralanma tazminatı verilmektedir. Şu anda yeni düzenlemelerle indirimler yapıldı ve primler düzene girdi. Tavan-taban fiyatları getirildi.’’
Başkan Gündağ, ‘’halkımızın yerel sigorta acentelerimizi desteklemelerini istiyoruz. Allah Korusun gece yarısı bir kazaya karışılsa acente hemen yanında olur ve gereken desteği verir. Sigorta, emniyet kemeri gibi sizi koruyan unsurdur. Gereksiz değildir. İskenderun’un parasının İskenderun’da kalması için sigortaların acentelerden yapılması gerekir. Sigortanın önemini halkımıza daha iyi anlatmak için çalışıyoruz. ‘’dedi.
 
 
Hatay’ın Sigortası Sağlam  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet