Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tatarlı İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Tiyatro Gösterisi

Tatarlı İlköğretim okulu 4 sınıf drama öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri

Tatarlı İlköğretim Okulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Tiyatro Gösterisi

Kültür Sanat   A+a-

Tatarlı İlköğretim okulu 4 sınıf drama öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterileri Gözcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda sahnelendi ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.
 
Programa Kaymakam Sarı, Kaymakam Adayı Burak Bozkurt Gürses, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Tatarlı İlköğretim Okulu Drama Öğretmeni Nuray Bozdemir ‘in yazıp yönettiği Duygu Dansı, Modern Kül Kedisi ve Kafası Karışık Masallar isimli oyunlarda rol alan Tatarlı İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencileri sahnede usta sanatçılara taş çıkartırcasına oyunlarını sergilediler, 9 yaşındaki çocuk tiyatrocular izleyenler tarafından büyük ilgi görerek ve izleyicileri etkilediler.
 
Kaymakam Sarı eğitimde dersler kadar sosyal etkinliklerin de çok önemli olduğuna vurgu yaparak “öğrencilerin kendilerini geliştirmek için bu tarz aktivitelerde bulunması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz çalışmalarda önemli olan çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini pekiştirmek, kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini ve yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamaktır. Bunu da başaracaklarını sahneledikleri oyunları seyrederek gördük” diyerek, bu tarz eğitimlerin geliştirilmesi gerektiğini ve bu oyunların farklı yerlerde de gösterilmesi gerektiğini belitti. Kaymakam Sarı başarılarından dolayı öğrencileri ve Drama Öğretmeni Nuray Bozdemir’ i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar