Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yaz Gecelerinin Serinliği Joker Kafe VİP’de…

Geceler Jokersiz Olmaz…

Yaz Gecelerinin Serinliği Joker Kafe VİP’de… Web
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinde kısa sürede marka işletmeler arasındaki yerini alan Joker Kafe VİP, İskenderun Prime Mall yanındaki yazlık alanında, Arsuz merkezdeki yerinde müşterilerine doyumsuz canlı müzik eşliğinde yine doyumsuz muhabbet imkanı sunuyor.
Konsepti, tarzı, menüsü, güler yüzlü personeli ve müşteri profiliyle İskenderun ve Arsuz’un gözde mekanlarından olan Joker Kafe VİP, samimi ve sıcak ortamında açık havada serin ve keyifli anlar yaşatıyor.
jkr-vp
Joker Kafe VİP Sahibi başarılı işletmeci Sedat Demirbilek, bölge halkının samimi ve sıcak ortam arayışına çözüm üretmek adına özel bir konsept hazırladıklarını ve çok beğenildiği için de mutlu olduğunu söylüyor.
Bölgede canlı müziğin önemli sesleri İngilizce Öğretmeni Murat Aşkar ve Müzik Öğretmeni Seren Sındık’ın sahne aldıkları Joker Kafe VİP’de, müşteriler doyumsuz müziğin tadına varıyor ve gecenin serinliğinde günün yorgunluğunu atıyor.
İskenderun Joker Kafe VİP Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri, Arsuz Joker Kafe VİP’de ise haftanın her günü akşam canlı müzik keyfini Murat Aşkar ve Seren Sındık’la yaşayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
Yaz Gecelerinin Serinliği Joker Kafe VİP’de…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar