Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da Euroleague Finali İçin Dev Ekran

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,Turkish Airlines Euroleague Final mücadelesi için, Arsuz Kent Meydanı’nda dev ekran hizmeti sundu.

Arsuz'da  Euroleague Finali  İçin Dev EkranWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Fenerbahçe Doğuş - Real Madrid Basketbol takımları arasındaki Turkish Airlines Euroleague Final mücadelesi için, Arsuz Kent Meydanı’nda dev ekran hizmeti sundu.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, işinin sadece ilçenin fiziki ihtiyacını karşılamak olmadığını, sosyal alanda da ilçede ki her ferdin duygu ve düşüncelerine önem verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Geçen sene final fourda finale kalıp şampiyon olan Fenerbahçe Doğuş Erkek Basket Takımı, bu senede finale kalarak tüm sporseverlerin takdirini toplamayı başardı. Başkan Culha, “ Geçen sene olduğu gibi bu senede finale kalan Fenerbahçe Doğuş Erkek Basket takımını canı gönülden kutluyorum. Dileğimiz geçen seneki şampiyonluğu tekrar etmeleri. Bizde Arsuz Belediyesi olarak basketbol severlerin bu müsabakayı rahatça izleyebilmeleri için, Arsuz Kent Meydanı’mızda dev ekran hizmeti sunmaya karar verdik,” dedi.
İskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği lideri olan Metin Bağış ise, “ İskenderun’dan geliyoruz. İskenderun genç Fenerbahçeliler olarak, İskenderun’da kurduramadık dev ekranı. Allah razı olsun. Arsuz Belediye Başkanımız Nazım Bey burada dev ekran kurdu. İskenderun’daki kardeşlerimizle gelip burada maçı izleyeceğiz. Buradan belediye başkanına teşekkür ediyoruz. Bizim burada hiçbir siyasi görüşümüz kesinlikle yoktur. Kim bize hizmet ediyorsa biz onun yanındayız. Buradan belediye başkanına Allah razı olsun, teşekkürlerimizi sunuyoruz, eyvallah,” şeklinde konuştu.
Karşılaşma boyunca Başkan Culha lehine “Nazım Başkan Oley” tezahüratı yapan sporseverler, karşılaşma sonrası finali kaybetmenin üzüntüsünü yaşasalar da, başta Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz Belediyesi olmak üzere, dev ekranın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
 
 
Arsuz'da  Euroleague Finali  İçin Dev Ekran videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar