Skip Navigation Links

Gençlik Ruhu Yükselişe Geçti !

İskenderun Yükseliş Koleji, Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibini çekti.

Gençlik Ruhu Yükselişe Geçti !Web
TV

Eğitim   A+a-

 Öğrenci, öğretmen ve okul yönetiminin birlikte çektiği Atatürk’ün Gençliğe hitabesi klibi, kısa sürede büyük ses getirdi.
İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda başlayan klip çekiminde, her öğrenci Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin bir mısrasını okuyor ve farklı mekanlarda hitabenin okunması sürerken son sahne Anıt Kabir’de çekiliyor.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı’nda Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Kurumsal İletişim Koordinatörü Ercan Aflaz, öğrenciler ve lise öğretmenlerinin bulunduğu ekip, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin son mısralarını hep bir ağızdan okuyor.
Tüyleri diken diken eden klibin sonunda ise Okul Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in gençliğe mesajlarıyla son bulan Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibi büyük takdir topladı.
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Ercan Aflaz’ın projelendirdiği Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi klibi toplumun tüm kesimlerinin beğenisini topladı.
 
 
 
Gençlik Ruhu Yükselişe Geçti ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet